Mange mennesker oplever hverdagen som travl, hektisk og til tider stressende, hvorfor man søger efter en dybere mening med tilværelsen; med andre ord efter en større livskvalitet og en indre ro.

Den kan du finde i Odd Fellow Ordenen, der tilbyder sine medlemmer et fast og livslangt holdepunkt i en verden præget af uro og forandringer, men hvor der er plads til forskelligheder.

Du vil i Odd Fellow Ordenen opleve, at du

  • træder ind i et fællesskab med etiske og humanitære idealer
  • tager del i og bidrager til sammenhold og tryghed
  • får ny inspiration og styrke ved samværet med ligesindede
  • får et helt unikt venskab og netværk.

Kom og vær med til at gøre verden til et bedre sted at være. 75.000 skandinaver og mange tusinder verden over tager ikke fejl!

Hvordan bliver jeg Odd Fellow?

For at blive Odd Fellow skal du være myndig, have et godt om­dømme samt ordnede økonomiske forhold.
Du skal endvidere tro på "et højeste væsen som verdens skaber og opretholder".

Da Odd Fellow Ordenen ikke kan betragtes som en forening, som du blot kan melde dig ind i, skal du have en forslagsstiller, gerne et medlem som kender dig godt,
og som mener, at ordenslivet vil være noget for dig. Betragt det som en anerkendelse at blive opfordret til medlemskab af Ordenen.

Det er et forum, der tilbyder dig deltagelse i spændende og givende logemøder, der giver mulighed for ro og tid til eftertanke.

Har ovenstående vækket din interesse, så kontakt Odd Fellow Ordenen.

Send en mail e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - husk at skrive hvilken by du bor i og du vil blive kontaktet.