Onsdag den 31. januar 2024 uddelte søsterloge nr. 22 Dronning Dagmar donationer som følge af overskud fra årets julestue afholdt i november 2023. Der blev uddelt 4 portioner af 8.000 kr. til 4 modtagere i alt 32.000 kr. Dette års modtagere er: Værestedet Sind, Cafe Solstrejf, Veteran Cafeen og Ungdomsskolen i Skive.

 

Det er altid en glæde at kunne uddele overskuddet fra julestuen til modtagere, der gør en stor indsats, for at hjælpe de mennesker, der har behov for ekstra hjælp til hverdagen.

 

Værestedet Sind vil bruge donationen som hjælp til ferieophold i sommerhus for stedets brugere, Cafe Solstrejf satser på udflugter for stedets bruger og pårørende. Behovet for stedet arbejde er stort og der er over 50 brugere i cafeen. Ungdomsskolen i Skive, som gerne vil give de unge mennesker en god start på at forstå og begå sig i livet vil gerne lave et hyggeligt venteværelse for de unge mennesker, der i løbet af dagen bliver hentet og kørt hjem i bus og Veteran Cafeen vil bruge donationen til aktiviteter for familierne. Der er ca 50 deltagere, når der afholdes aktiviteter og det er vigtigt, at familierne føler sig anerkendt, det er en vigtig motivationsfaktor i cafeens arbejde.

 

Efter uddeling af donationer var der spisning og lidt underholdning med små historier af formanden for Viborg fortællekreds Johannes Thomsen.

 -----

Foto fra venstre:

Fra Mødestedet Sind Hanne Madsen og Birgitte Larsen, fra Cafe Solstrejf pårørende repræsentant Ellen Eriksen, demenskoordinator Katrine Eberhardt og Kirsten Skou Hansen, søster overmester Hanne Brunsgaard fra Veteran Cafeen pårørenderepræsentant Janni Retoft og sekretær Conny Mikkelsen, Fra Ungdomsskolen i Skive Thomas Bedsted og Ludvig Thesbjerg, formand for julestuen Merete Nedergaard.