Odd Fellow Ordenen - Den uafhængige storloge for kongeriget Danmark
 
Besøg os på Facebook
Til forsiden

Kunstforeningen i broderloge nr. 69 Frederik den 3. i Frederikssund

 
Kunstforeningen i broderloge nr. 69 Frederik den 3. i Frederikssund arrangerer kunstudstillingen

”Efteråret så sagte kommer”

 

med tidligere viceborgmester i Frederikssund kommune kunstneren Lis Olsen, Frederikssund.

 

med fernisering:

 

Lørdag den 9. september 2017 kl. 14.00 - kl.16.00

Søster distriktsdeputeret storsire Ane-Mette Poulsen fra Odd Fellow Ordenen åbner udstillingen.

 

Lis Olsen begyndte allerede som 10-årig (1951) og lavede sit første modehæfte. Billederne blev klippet ud af gamle ugeblade og aviser.


Senere som voksen i sin kjolebutik klippede og klistrede kunstneren motiver ud af modeblade og kataloger. Motiverne blev klistret på pap og sat op i forretningen.


Lis Olsen kendte ordet decoupage og forbandt det med blomsterbilleder. Men så så hun en udsendelse på TV med Dronning Margrethe, som også mestrer denne kunstart, som så meget andet.


Uddannelse: Undervisning fra Kulhuse kultur og medborgerhus.


Underviser: I de senere år har Lis Olsen haft fornøjelsen af at undervise andre i decoupagens spændende tilblivelse. Dette har forgået på henholdsvis Jægerspris bibliotek og på aktivitetscenteret Lundebjerggård i Frederikssund.


Som kunstneren Lis Olsen udtaler ”Decoupage er en spændende hobby og en voksen kreativ leg, hvor det kun er fantasien der sætter grænser

 

Udstillingen er åbent frem til 15. december 2017, og kan ses ved henvendelse til Otto Pedersen på mobil tlf. 29 40 55 25.eller mail: ulla.otto.pedersen@gmail.com.