Odd Fellow Ordenen - Den uafhængige storloge for kongeriget Danmark
 
Besøg os på Facebook
Til forsiden

Søsterloge nr. 67 Diana i Randers har i anledning af logens stiftelsesdag den 4. maj doneret kr. 40.000 til:

Søsterloge nr. 67 Diana i Randers markerede onsdag den 3. maj 2017 på restaurant Skovbakken sin 40-års stiftelsesdag. I den forbindelse blev der uddelt 2 donationer á hver  20.000 kroner til nedennævnte.
 
Handicap Centret Kronjylland, en selvejende institution oprettet med det formål at eje og drive varmtvandsbassiner. Faciliteterne er indrettet specielt til anvendelse for handicappede børn og voksne og har en bred brugerkreds. Foruden udlejning til foreninger, skoler og institutioner anvendes enkelte ledige timer til åbne tilbud mod entré.
Mere end 100 frivillige bistår med driften sammen med to ansatte.
 
SAM-Foreningen, Sociale Aktiviteter og Motions (SAM) foreningen. Foreningens formål er at tilbyde og koordinere sociale aktiviteter og motion for udsatte borgere i Randers Kommune med henblik på at udvikle deres sociale netværk og den generelle sundhed.
Foreningens aktiviteter består i f.eks. billard, bordtennis, dart, styrke/motionstræning, svømning m.v. Foreningen tilbyder også sociale aktiviteter som f.eks. filmaftener, fisketure eller lignende til sine medlemmer.
 
 
Beløbene er resultatet af logens julemarkeder på Håndværksmuseet og i Helligåndshuset 2016, det er med stor glæde, at beløbene gives videre til ovennævnte formål.
 

 

Fra venstre: Søster overmester Tove Bakke Laursen, Marian og Lars Pedersen – Handicap Centret Kronjylland fra SAM-Foreningen Søren Norlander og Rita Wohlfeld og søster undermester Wivi Thing Nielsen.