Odd Fellow Ordenen - Den uafhængige storloge for kongeriget Danmark
 
Besøg os på Facebook
Til forsiden

Broderloge nr. 69 Frederik den 3. i Frederikssund har i anledning af logens stiftelsesdag den 29. april 2017 doneret 20.000 kroner til:

Broderloge nr. 69 Frederik den 3 i Frederikssund har i anledning af logens 66 års stiftelsesdag den 29. april 2017, doneret 20.000 kroner.
 
15.000 kroner til Alzheimerforeningen i Egedal som blandt andet driver "Cafe Husker Du" som holder til i HEP huset i Stenløse - en netværkscafe` for demente og deres pårørende. Cafeen drives ved hjælp af frivillig arbejdskraft. Beløbet gives til hjælp for relevante foredrag og oplysning om demens. Formand Flemming Ignjatovic, takkede for donationen og orienterede om foreningens arbejde herunder den forøgede forskning der er på demens området.
 
 
5.000 kroner til Centerrådet på Lundebjerggård som er et aktivitetscenter for Frederikssund Kommunes seniorer på 60+, og drives af frivillig arbejdskraft. "Hjertet" i centeret er cafeen, hvor man kan få kaffe, eller spise et måltid varm mad til rimelig pris. En tiltrængt udskiftning af 22 år gamle gardiner er på ønskelisten. Formand Marianne Davidsen, takkede for donationen og orienterede om centerets mange aktiviteter.
 
 

                                           fra venstre broder overmester Ib Thyge Christensen,
                                           Jens Vagn Nielsen og formand Flemming Ignjatovic
 

                                           fra venstre kasserer Inger Margrethe Stubbsgaard,
                                           formand Marianne Davidsen og  broder overmester
                                           Ib Thyge Christensen