Odd Fellow Ordenen - Den uafhængige storloge for kongeriget Danmark
 
Besøg os på Facebook
Til forsiden

Søsterloge nr. 18 Vesta i Vejle har doneret 6.000 kroner til:

Den 14. marts 2017 havde søsterloge nr. 18 Vesta i Vejle det årlige besøg af Dansk Handicapforbund, Vejle Afdelingen – Scleroseforeningens lokal Afdeling – og Røde Kors – samaritterafdelingen i Vejle.

Røde Kors i Danmark besøger hvert år mere end 4.500 ensommen ældre og holder mere end 500 døende i hånden. Dette stemmer fint overens med Odd Fellows formål.

Samaritterne arbejder desuden med assistance ved forskellige arrangementer.

Søster overmester Bente Gydesen sagde ”Tak fordi I kom for at hjælpe de gæster som har hjælp behov – hjælp til at komme op af trapperne eller har brug for en arm til at støtte sig ved.”

41 gæster havde taget imod invitationen.

Gæsterne blev modtaget i meget smukt pyntede lokaler af logens søstre, som denne aften stod for serverimg og underholdning.

Søster Kis Madsen bød som formand velkommen.

Efter en fællessang blev middagen serveret.

3 søstre underholdt med et potpourri over 8 meget berømte musicaels – blandt andet melodier fra Invita og Hair.

Efter endnu en sang uddelte søster overmester Bente Gydesen donationer til de 3 foreningen – 2.000 kroner til hver forening. Søster overmester Bente Gydesen udtrykte beundring og glæde over det store arbejde og over den uvurderinge hjælp og støtte til mennesker, der får et helbredsmæssigt problem, som Scleroseforeningen yder.

Hos Dansk Handicap Forbund kan man få hjælp og støtte, hvis man er bevægelses-handicappet blandt andet i samværet med mennesker, som har samme udfordringer i livet.

Søster overmester Bente Gydesen sluttede med ordene ” Hvor er det godt, at der findes ildsjæle som jer – I gør virkelig en forskel.”

Alle 3 foreninger takkede for invitationerne til at deltage i engagementet samt for donationerne, som skal bruges til udflugter og busture til glæde og opmuntring for de sygdomsramte.

En dejlig aften sluttede med fællessang.